Domácnost:

Domácnost

Interiér a exteriér

Kámen se všemi svými charakteristickými vlastnostmi, jako je krásná kresba, přírodní vzhled, škála barevností a v neposlední řadě originalita každého vyrobeného kusu jsou nenahraditelnou součástí Vaší domácnosti.

 

  

 

Žuly jsou hlubinné, vyvřelé horniny,které jsou tvrdé a odolné proti klimatickým podmínkám, takže jsou vhodné prakticky pro jakékoliv ať vnitřní, tak venkovní použití.

 

V interiérech vyniká především leštěný povrch, který působí velmi noblesně, ale používají se i hrubší zajímavé povrchy, jako je smirkovaný, nebo kartáčovaný.

 

Pro externí použití ať už schodů či dlažeb se povrch tryská buď celý, nebo částečně. Při této povrchové úpravě se zachová přírodní barva a kresba žuly, ale docílí se požadavku protiskluzu.

Žulová kuchyňská deska, to je:     

- praktičnost

- krása

- a luxus v jednom 

                  

               DRUHY HRAN.       

 

V čem vyniká žulová pracovní deska na kuchyň a proč jí zvolit?

Každá hospodyně jistě ocení, že přímo na pracovní desce může krájet maso, zeleninu, odkládat rozpálené nádobí, naklepávat atd.  Je to materiál, který vyniká vysokou tvrdostí, odolává vysokým teplotám a nevadí mu různé chemikálie používané v domácnosti.  Nesmíme  zapomenou ani na to, že je to přírodní materiál, který svou barevnou pestrostí  zajistí, že každá deska je svým způsobem  originál.

 

Nabízíme:

  • Schody, parapety, barové pulty aj.                                        

  • Kuchyňské a koupelnové desky

  • Žulové a mramorové obklady a dlažby                     
  • Obklady krbů
  • stolky
  • atd.